YHTEYSTIEDOT
Tilgmann on lähes 150 vuotta sitten perustettu suomalainen yritys. Alkujaan Suomen suurimmasta painotalosta on kehittynyt pakkausmateriaaleihin keskittynyt pohjoismainen toimija.
TILGMANN KONSERNI

Toimitusjohtaja, Magnus Höglund
magnus.hoglund@tilgmann.fi

 

Vice President Business Development, Tuomas Marttila
0400 846 274

 

Senior Advisor, Hannu Alalauri
hannu.alalauri@tilgmann.fi

 

PÄÄKONTTORI

Aleksanterinkatu 46 A
00100 Helsinki
info@tilgmann.fi
+358 20 719 9540
Y-2619765-7

Magnus Höglund

Magnus toimii Tilgmannin toimitusjohtajana ja vastaa yrityksen operatiivisesta toiminnasta ja strategiasta.

Magnus työskenteli pakkausmateriaalien parissa 20 vuotta jo ennen Tilgmannia. Osakkaana Bain & Companylla hän keskittyi työssään ratkomaan kansainvälisten pakkausmateriaaliyritysten operatiivisia ja strategisia haasteita. Magnus työskenteli ensimmäiset kymmenen vuotta Lontoossa, Los Angelesissa, Tokiossa ja Tukholmassa. Vuonna 2006 hän oli mukana perustamassa Bainin Helsingin toimipistettä.

Magnus on suorittanut tutkinnot sekä kansainvälisessä INSEAD-kauppakorkeakoulussa (MBA) että Helsingin Svenska Handelshögskolanissa (KTM).

TUOMAS MARTTILA

Tuomas vastaa Tilgmannin liiketoiminnan kehityksestä ja yrityskaupoista.

Ennen Tilgmannia Tuomas on työskennellyt yli 15 vuotta strategian, yrityskauppojen ja liiketoiminnan kehittämisen parissa useilla toimialoilla teollisuudesta teknologiaan Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Pakkausmateriaalitoimiala on Tuomakselle tuttu Bain & Companylta, jossa Tuomas toimi managerina. Tuomas tuntee myös ruokateollisuuden työskenneltyään uransa alkuvaiheessa Fazerilla.

Tuomas on suorittanut tutkinnot sekä kansainvälisessä IMD-kauppakorkeakoulussa (MBA) että Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa (KTM).

HANNU ALALAURI

Hannu toimii tällä hetkellä Tilgmannin neuvonantajana.

Ennen Tilgmannia Hannu työskenteli useita vuosia Stora Ensossa yhtiön johtoryhmässä vastaten mm. Pakkausratkaisujen, Hienopaperien ja Aikakauslehtipaperien liiketoiminnoista. Yli 30 vuoden ura metsäkemian, paperi-, kartonki- sekä kartonkipakkausteollisuuden parissa sisälsi myös lähes 10 vuoden asumisen ulkomailla sekä osallistumisen eri kansainvälisten yhteisyritysten hallitustyöskentelyyn Euroopan lisäksi mm. Brasiliassa ja Kiinassa.

Hannu on suorittanut maisterin tutkinnon kemiassa (FM) ja eMBA-tutkinnon Oulun Yliopistossa.